OD TEBE VEĆEG GOVEDA NEMA! Srbomrzac Milo udario na Joanikija: Besposlen pop i goveda krsti!

Autor: Republika

Svet

22.06.2021

09:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crnogorski predsednik Milo Đukanović pokazao je koliki je srbomrzac, pošto je na sramotan način govorio o mitropolitu crnogorsko-primorskom Joanikiju.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ, e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Đukanović izvređao mitropolita Joanikija

Pohvalne reči mitropolita crnogorsko-primorskog Joanikija na nedavnom skupu na račun istoričara Aleksandra Rakovića, bile su povod da ga crnogorski predsednik Milo Đukanović izvređa rečima „Besposlen pop i goveda krsti“.

Teško je tu nešto pametno prokomentarisati. Dobro je da sam čuo da postoji makar još jedan čovek na planeti kome trućanja kvazi istoričara mogu biti inspiracija. Sramota je takvu osobu nazivati istoričarem, a još veća je da bilo ko od odgovornih ljudi u tome može pronalaziti uzor za definisanje svojih stavova - poručio je Đukanović odgovarajući na novinarska pitanja.

Prethodno je i Đukanovićev DPS, preko svoje omladine, takođe osuo paljbu po mitropolitu zbog njegove pohvale Rakoviću, nazvavši istoričara fašistom.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Arsa

22.06.2021 13:06

Milo stani u red za krštenje

Mesa

23.06.2021 05:24

To je stara uzrevica i dobro mu rece

Dejan2019

24.06.2021 08:27

Kakav god da je Milo (a ne valja!), ne može biti gori. Ko to i sam ne razume, ne vredi mu objašnjavati.