NA KOJIM JE OVAJ DROGAMA?! Bakirov potrčko optužio Srbiju zbog donacija vakcina, IZAZVAO BES GRAĐANA!

Autor: Republika

Svet

17.06.2021

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potrčko Bakira Izetbegovića, zastupnik Stranke demokratske akcije (SDA) u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine Šemsudin Mehmedović upisao se u anale političkog bešćašća na ovim prostorima!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Šemsudin Mehmedović

Naime, po samo njemu razumljivoj matematici Mehmedović je zapravo "izračunao" da Srbija zarađuje donirajući komšijama vakcine.

Ako građani BiH odu u Beograd, ne mogu proći ispod 200 do 300 konvertibilnih maraka troškova, koje ostavi u Republici Srbiji i, naravno, dobije vakcinu koja košta nekih dvadesetak KM. Ako pogledamo ekonomskim rezonom, oni zapravo vrše prevaru građana Bosne i Hercegovine - odvalio je Mehmedović.

Njegova izjava, koju su preneli mediji u Bosni, izazvala je burne reakcije na društvenim mrežama.

- Znači, nije problem što ste nesposobni da nabavite vakcine, nije problem što smo među prvima po smrtnosti od virusa, problem je Vučić i korona-turizam. I onda kažu ne spominje mu majku, nije žena kriva što je rodila kretena - stoji u jednom od komentara.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading