KRIVOKAPIĆ U SLUŽBI MILOVIH PRLJAVIH INTERESA: Povukli drastičan potez, OKOMILI SE NA SRBE I SRBIJU!

Autor: Republika

Svet

11.06.2021

09:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić sve više se ponaša kao pudlica crnogorskog despota na mestu predsednika Mila Đukanovića. O tome svedoči i poslednja odluka koju je najavio Krivokapić kojom se uvodi moratorijum na Detaljni urbanistički plan (DUP) Budva Centar i DUP Bečići.

RepublikaFoto: E-Stock, Pixabay, Tanjug/ KABINET PREDSEDNIKA CRNE GORE
Krivokapić i Đukanović

Kako pišu crnogorski mediji, ova informacija za neupuće ne predstavlja "ništa strašno", a zapravo reč je o još jednom "duplom pasu" na relaciji Krivokapič-Đukanović koji za posledicu ima direktan udar na Srbe i Srbiju.

Kako piše Borba, Krivokapićev potez direktno ide na Đukanovićevu korist pošto će na taj način biti zaštićen monopol koji Đukanović i njegov kartel godinama drže u Budvi.

- Ovom odlukom koju bi vlada donela ne bi samo bili kažnjeni svi investitori budućih hotela sa pet zvezdica već se ovom odlukom planira se novi Milov napad na Srbiju - navodi se u tekstu borbe a zatim se iznose i konkretni podaci iz kojih je jasnije kako ovaj potez predstavlja napad na Beograd.

- Želi se kazniti Srbija i srpski vlasnici imovine u Budvi jer stupanjem na snagu ovog moratorijuma dozvolu da prošire, rekonstruišu i podignu na viši nivo, neće moći dobiti ni hotel “Beograd”, vlasništvo države Srbije, ni “Naftagas”, koji je vlasništvo Srbije, ni hotel “Park”, takođe vlasništvo Srbije. Svima iz Srbije i svima iz Budve koji nijesu za Mila i njegove ortake, biće zabranjeno ono što je njima bilo dozvoljeno. Neće moći koristiti prava koje je Milo sa svojim prijateljima iskoristio. I to sve za zahvaljujući Zdravku Krivokapiću i “novoj” vladi eksperata u službi Milove privatne moćii i njegovih tajkuna! - navodi se u analizi Borbe.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading