TRAGEDIJA U LOVU: Muškarca nesrećnim slučajem ubio prijatelj!

Autor:

Svet

06.06.2021

16:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U Čifluku kod Tešnja u Bosni i Hercegovini jutros se desila nesreća tokom lova. Lovca je, nesrećnim slučajem, ubio drugi lovac sa kojim je bio u lovu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Iz policije su ranije naveli da se tragedija desila oko 5.15. Po okončanju uviđaja biće poznate okolnosti ove tragedije, prenosi Telegraf.

Kako prenose mediji, lovca je upucao njegov prijatelj.

Inače, pre nekoliko dana iz Lovačkog društva Kiseljak Tešanj izdali su obaveštenje o tome da počinje lovna sezona na području opštine Tešanj u lovištu kojim rukovodi ovo lovačko društvo.

- Molimo sve izletnike, šetače, berače gljiva, bicikliste, motoriste i sve ostale koji borave u šumi nedeljom, da po mogućnosti, redukuju svoje aktivnosti odnosno da budu naročito oprezni te da, zbog svoje sigurnosti, nose fluorescentne prsluke ili sličnu odeću sa reflektujućim površinama, kako bi bili uočljivi i kako bi se izbegle eventualne neželjene posledice - naveli su u obaveštenju Lovačkog društva Kiseljak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading