(VIDEO) RIMČEVA NEVERA JURILA 232 KM/H NA MAGISTRALI! Za volanom bio ŠEF PRODAJE automobilske kuće?

Autor: Republika

Svet

03.06.2021

14:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na internetu kruži snimak na kojem vozač na magistrali kod Dubrovnika u jednom trenutku vozi 232, a na toj deonici je dozvoljena brzina 90 km/h.

RepublikaFoto: printscreen/youtube.com
Vozač išao 142 preko dozvoljene brzine na ovom delu puta

Na snimku nastalom iz kabine vozila moglo se videti da je osoba koja vozi automobil obučena je u jaknu sa oznakom Rimac Automobila, ali za sada nije poznato ko je sedeo za volanom.

Takođe se moglo primetiti da u suprotnom smeru prolazi niz automobila, što sugeriše da taj deo magistrale nije bio zatvoren za saobraćaj.

Prema nezvaničnim informacijama koje je Jutarnji.hr dobio iz tamošnje policije, automobilom je upravljao šef prodaje u Rimac Automobilima, Krešo Ćorić, ali niko nije zvanično potvrdio ovu informaciju.

Na njegovom Instagram profilu, koji je u međuvremenu zaključan, objavljene su fotografije koje ukazuju kako bi se moglo raditi baš o njemu. Ćorić na fotografiji ima iste rukavice kao u videu, a na snimku se u jednom trenutku vidi i njegovo lice.

- Nemam komentar, policija je rekla sve, a za sve ostalo obratite se kompaniji - rekao je Ćorić, a prenosi Jutarnji.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading