(VIDEO) Prizor od koga se gubi tlo pod nogama: Muškarac hodao po žici između dva nebodera u Sarajevu

Autor:

Svet

04.05.2021

18:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U poslepodnevnim satima u Sarajevu, tačnije u naselju Marijin Dvor nekolicina građana prisustvovala je neobičnom performansu, a u fokusu je bila jedna osoba koja je hodala po žici između dva nebodera.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Hod po žici u Sarajevu

Kako se može primetiti na videosnimku, osoba je hodala na žici između dva nebodera u naselju Marijin Dvor, prenosi Srpskainfo.

Iako su ovakve aktivnosti rizične i zaista graniče ujedno i sa hrabrošću i sa ludošću, ono što se može primetiti iz snimka jeste da je muškarac realizovao ovaj performans bez većih problema, piše Klix.

U poslednjih nekoliko godina ovakve aktivnosti često se mogu videti u brojnim gradovima sveta, gde se brojne akrobate izlažu upravo ovakvom riziku naročito na visokim zgradama poput nebodera ili tornjeva.

Osim u gradskim predelima, ovakve aktivnosti akrobate često praktikuju i u prirodi gde je popularan hod po žici iznad vulkana ili većih reka.

Za razliku od ostalih delova sveta, ovakve aktivnosti Bosni i Hercegovini su izuzetno retke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading