AUTO PRONAĐEN U RECI: Otac i sin (4) sleteli u Neretvu, ronioci još uvek tragaju za telom deteta!

Autor:

Svet

27.04.2021

12:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U reci Neretvi u mostarskom prigradskom naselju Rodoč utopio se muškarac čiji su inicijali A.K (32) i njegov četvorogodišnji sin, potvrdio je Srni portparol MUP-a Hercegovačko-neretvanskog kantona Ljudevit Marić.

RepublikaFoto: youtube.com/1tv.mk
Foto: Ilustracija

Marić je naveo da je iz reke Neretve izvučeno telo muškarca, a telo deteta još nije pronađeno.

On je naveo da je supruga potvrdila identitet tela muškarca, prenosi Telegraf.

Marić je naveo da je supruga prijavila nestanak A.K. u subotu, 24. aprila, oko 15.00 časova, navodeći da se s njim nalazio četvorogodišnji dečak.

U Neretvi je danas pronađen automobil.

Kako piše Avaz, A. K. se u subotu u 18 sati zajedno sa sinom udaljio iz jednog ugostiteljskog objekta u naselju Kolonija-Rodoč.

Za sada nisu poznate okolnosti ove velike tragedije, a upravo su ronioci pronašli njegovo telo nedaleko od mesta gde je živeo i gde je poslednji put viđen. Mesto pronalaska je izuzetno nepristupačno, a s glavnog puta na obalu vodi uski makadamski put kojim se nesrećni čovek, sudeći po svemu, dovezao automobilom.

Kako je zajedno sa sinom skončao u Neretvi biće jasno nakon svih istražnih radnji. Ronioci su njegovo telo pronašli u automobilu, dok će potraga za telom deteta biti nastavljena sutra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading