AŠANIN LIKVIDIRAN ZBOG ZELENAŠENJA!? Traga se za ubicom bliskim kavačkom klanu!

Autor:

Svet

25.04.2021

16:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlasnik mojkovačkog motela "Krstac", Zoran Ašanin (65) koji je danas ubijen oko 14 sati u svom motelu sa nekoliko hitaca iz pištolja bavio se zelenašenjem, saznaje Srpski telegraf.

RepublikaFoto: youtube.com/Barinfo Tv
Ilustracija

Poznanici čuvenog crnogorskog ugostitelja kojeg je prema prvim informacijama likvidirao Goran.P. (40) iz Herceg Novog, čije ime se vezuje za pripadništvo "kavačkom" klanu iz Kotora, kažu da nije tajna da je Ašanin davao novac na kamatu. 

- Zoran je poznat kao zelenaš koji je mnogo novca stekao na taj način. Davao je pozajmice ljudima različitih profila širom Crne Gore s tim da mu mesečno daju kamatu. Kad bi izostalo plaćanje pretio bi im i ucenjivao ih. Sumnjam da je ubijen zbog takvog nekog odnosa i zelenašenja - rekao je za Srpski telegraf jedan od sugrađana ubijenog. 

Međutim, šta je razlog ubistva čuvenog ugostitelja za sada  je po znakom pitanja, a jedino je izvesno da je tragediji prethodila žustra svađa Ašanina sa Goranom P.

Iz crnogorskog MUP  su izjavili da su utvrdili identitet ubice i da za njim tragaju, pišu Vijesti.

- U toku su uviđaj i policijsko-tužilačke aktivnosti - rečeno je iz Uprave crnogorske policije.

Inače, ubijeni Ašanin je brat Ivana Ašanina, bivšeg predsednika opštine Mojkovac. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading