LUDILO MOZGA! Tompson predaje studentima

Autor: index.hr, Republika

Svet

22.11.2017

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kontroverzni hrvatski pevač Marko Perković, poznatiji kao Tompson, održaće zagrebačkim srednjoškolcima predavanje na temu "Vera, ljubav i domovina".

RepublikaFoto: Tanjug
Marko Perković Tomson

- U junačkoj zemlji miloj u mesecu sećanja na Vukovar, u goste nam dolazi Marko Perković Tompson. Srednjoškolci, vidimo se! - glasi najava događaja Studentskog katoličkog centra za predavanje koje je zakazano za četvrtak, u tom centru.

Popularni pevač, poznat po pevanju poskočice o klanju Srba, održaće predavanje maloletnicima o ljubavi i domovini, primećuje zagrebački portal "Indeks".

Kako se dodaje, čini se da je odziv za događaj izuzetno veliki pa su organizatori morali napomenuti kako se radi isključivo o susretu za srednjoškolce.

Inače, ovo predavanje je organizovano u sklopu projekta "Menjam svet" Studentskog katoličkog centra, koji je zamišljen kao akcija studenata za srednjoškolce.

Program bi, kako navode, trebao nuditi "pregršt prilika za menjati sebe: nova saznanja, životna iskustva, duhovni uvidi, zanimljivi gosti, aktualne teme, molitva, opušteno druženje", dodaje "Indeks".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading