KOLINDA: Žao mi je što Mladić neće odgovarati i za ZLOČINE U HRVATSKOJ!

Autor: Tanjug

Svet

22.11.2017

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednica Kolinda Grabar-Kitarović ocenila je da će presuda haškog tribunala Ratku Mladiću bar delimično biti satisfakcija porodicama poginulih, ubijenih, mučenih i nestalih i izrazila žaljenje što, kako je rekla, nije odgovarao i za zločine počinjene u Hrvatskoj.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Kolinda Grabar Kitarović

- Znam da ne može vratiti izgubljene živote, hiljade ljudi koji su na tako brutalan način ubijeni u Srebrenici i drugde u BiH, ali i u Republici Hrvatskoj. Žao mi je da nije odgovarao za zločine počinjene u Hrvatskoj, posebno Škabrnju i druge - rekla je hrvatska predsednica u izjavi novinarima u Rijeci.

Kitarovićeva je izrazila nadu da će ova presuda doživotnog zatvora biti barem delomično satisfakcija porodicama svih koji su poginuli, ubijeni, mučeni i nestali u to vreme kad je Mladić, kako je kazala, bio "jedan od simbola rata, brutalnosti i genocidnosti", penela je HINA.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading