(FOTO, VIDEO) OGLASIO SE MLADIĆ KOGA JE POLICIJA PREBILA ZBOG KRŠENJA POLICIJSKOG ČASA: Ponudio sam da platim kaznu, a onda su oni krenuli sa udarcima!

Autor: Republika

Svet

12.04.2021

12:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slaven Blažević (30) kojeg su dvojica policajca u subotu uveče pretukli pred ulazom zgrade u kojoj živi angažovao je advokata i pokrenuće privatnu tužbu, rekao je u ispovesti za mostarski portal Pogled.ba.

RepublikaFoto: Youtube/Pogled Ba
Tekst potpisa

Govoreći o detaljima i razlozima napada, koji je zgrozio javnost i izazvao brojne osude i reakcije, Blažević je ustvrdio da se vraćao kući od prijatelja koji živi u susednoj zgradi, prenosi Srpskainfo.

- Na putu prema kući primetio sam da se zaustavlja policijsko vozilo malo podalje od mene i u tom trenutku sam požurio ući u zgradu svestan da sam prekršio meru zabrane kretanja i kako bi izbegao moguću kaznu. Međutim, policajci su me stigli tačno ispred zgrade. Dalje se na snimci vidi sve što se dogodilo. Ispričao sam se što sam prekšio policijski čas, ponudio da platim kaznu, no oni su krenuli s udarcima. Nakon toga odveli su me u policijsku stanicu. U policijskom vozilu sam im već u nekoliko navrata napominjao da se ne osećam dobro. U policijskoj stanici su napisali prekršajni nalog na kojem je pisalo da sam prekršio pravilo kretanja. U prekršajnom nalogu nigde nisu spomenute povrede, samo piše da sam prekršio kretanja od 21 do 5 sati. Nakon što su napisali prekršajni nalog pustili su me da idem kući peške - ispričao je Blažević za Pogled.ba.

Naveo je i da je tražio da ga odvezu na CUM (Urgentni centar p.a), ali se to nije dogodilo.

Samo su mi rekli da idem kući. Pušten sam da šetam gradom i na taj način opet kršim policijski čas, svestan da me opet može neko zaustaviti i ponovo legitimisati. Nakon toga otišao sam na hitni pregled sam, jer se nisam osećao dobro. Čak sam, dok sam hodao do kuće, povratio nekoliko puta – ispričao je on.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading