(FOTO) MILOVE KOMITE SPREMAJU HAOS U CRNOJ GORI! Objavili dramatične pozive: Neka GORI svaki grad

Autor:

Svet

10.04.2021

17:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danima smo svedoci vandalskog i nedoličnog ponašanja samoprozvanih “komita” i DPS pristalica u svim gradovima Crne Gore, ali poruka kojom pozivaju na sutrašnje skupove i proteste prelazi granice.

RepublikaFoto: E-Stock/Tanjug/E. Tahirović
Foto: Ilustracija

Ovakav vid obraćanja je klasičan poziv na rušilačke demonstracije i sukobe. Naime, uoči skupa zakazanog za sutra “komite” pozivaju sve svoje pristalice da svi izađu na ulice i da svaki grad u Crnoj Gori “gori”.

Okupljanja su zakazana za sutra, 11.04.2021. godine, sa početkom u 17h.

Oni svojim pristalicama poručuju “kao nikada do sad! Da gori svaki grad!”.

- Svaka ulica da se crveni od zastava naše države - stiču oni.

RepublikaFoto: Printscreen

Takođe, mediji bliski bivšem režimu diele vesti o okupljanjima sutra inicirajući tako da što veći broj vandala remeti javni red i mir. Ovim gestom ovi mediji dižu dodatne tenzije i stvaraju mržnju i podele u narodu.

Ti mediji otkrivaju i tačnu lokaciju okupljanja kod grafita Krsta Popovića u 16h i pokret u 17h u pravljenje nereda i očigledno kako oni kažu paljenje gradova.

Više je nego jasno da ovo sjutrašnje okupljanje nema notu mirnog protesta već iniciraju potpuno rušenje i demonstracije u gradovima.

Foto: Printscreen

Nepoznato je da li će MUP Crne Gore i ministar Sergej Sekulović reagovati na ovakve krivične postupke, jer očigledno je da se za sutra organizuju krivična dela remećenja javnog reda i mira, ili će kao i do sad da se žmuri na agresivne radnje “crnogorskih komita”.

Takođe, nameće se pitanje da li će se i ovaj put pripadnici policije Crne Gore ophoditi prema njima kao da imaju poseban tretman i da zakon važi samo za pristalice bivše opozicije, sadašnje vlasti, koji su se borili za svoja pravo mirnim putem.

Foto: Printscreen

Ovi skupovi se svakako ne mogu nazvati protestantskim jer je ogromna razlika između protestanata, primjer su ljudi koji su trideset godina bili pristalice opozicije i okupljanja DPS patriota koja i nastaju pod uticajem DPS aktivista, koji se zapravo bore za nastavak punjenja džepova njih i njihovih uhljeba.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Vlada

10.04.2021 18:45

Razbojnici.

Brđanin

11.04.2021 09:08

Drumski razbojnici. Ko ometa saobraćaj čini krivično delo. Odmah hapsiti.