MILA BAŠ BRIGA ZA USTAŠKO DIVLJANJE U PODGORICI! Dok njegove pristalice pevaju Tompsona, on izjavljuje: KRIVOKAPIĆ JE PAPAGAJ

Autor: Tanjug, Republika

Svet

08.04.2021

14:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Crne Gore Milo Ðukanović potpuno je ignorisao ustaške parole koje su njegove pristalice komite danas uzvikivale na protestu u Podgorici, oplevši samo po premijeru Zdravku Krivokapiću čija je ćerka napadnuta u neredima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Milo Đukanović

Predsednik Crne Gore Milo Ðukanović pokušao je da se opere u javnosti nakon današnjeg haosa koji su njegove pristalice, samozvane crnogorske patriote komite, izazvale u Podgorici, kada su uzvikivale antisrpske parole i pevale ustaške pesme Marka Perkovića Tompsona. 

On se, međutim, osvrnuo samo na pozive premijera Zdravka Krivokapića da povuče svoje pristalice kako ne bi dalje rušile državu, ignorišući čak i činjenicu da su demonstranti na magistralnom putu između Nikšića i Podgorice napale Krivokapićevu ćerku. Kako je poručio, "insinuacije da on organizuje proteste su nemoralne".  

- Krajnje je nemoralno od premijera Krivokapića da insinuira da ja organizujem proteste koji mu se ne sviđaju. Uzaludni su pokušaji da sve svoje neznanje, neposvećenost i nepostojanost pokušava prikriti time što će papagajski dosadno za sve okriviti bivšu vlast - saopštio je Ðukanović i poručio kako ima  sve manje poštovanja prema vladi i njenom premijeru.

- Iz dana u dan sabiram sve više utisaka da neznanje nije jedini i najvažniji razlog njihovog neodgovornog upravljanja državom. Ne mora premijer da brine da iza bučne kritike vlade ovih dana skriveno stojim ja - kaže Ðukanović.

Ističe da ne samo što se ne skriva kada kritikuje, već i zato što nikada nije i, kako kaže, nikada neće preduzeti ništa što bi potencijalno ugrožavalo stabilnost Crne Gore.

- Nijedan pojedinac, pa ni Zdravko Krivokapić, ili makar i loša vlada, ne mogu me isprovocirati na takvu neodgovornost prema državi. Verujem da svi zajedno imamo političke zrelosti i kapaciteta da sačuvamo mir, da pokažemo odgovornost prema strateškim državnim ciljevima za koje smo se svi deklarisali, kao i prema svim građanima Crne Gore, bez obzira kojoj političkoj opciji pripadali - naveo je Ðukanović, preneo je portal RTCG.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading