HRVATSKI SVEŠTENIK MRTAV PIJAN PSOVAO LJUDE NA SAHRANI! Molio se virusu koroni i pljuvao sve redom jer nose maske

Autor: Republika

Svet

08.04.2021

14:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sveštenik na ostrvu Ist došao je na sahranu u vidno alkoholisanom stanju i izazvao skandal zbog kog je porodica preminulog zatražila reagovanje Zadarske nadbiskupije.

RepublikaFoto: pixabay.com
Ilustracija

Hrvatski sveštenik sa ostrva Molata predvodio je sahranu na ostrvu Ist umesto svog kolege i izazvao prvorazredni skandal jer je na pomen preminulom došao mrtav pijan, a da stvar bude gora, u jednom trenutku je, iznerviran zbog nošenja zaštitnih maski, počeo da vređa i psuje ljude. 

Unuka preminulog ispričala je lokalnim medijima da je sveštenik u jednom trenutku počeo ljutito da priča o pandemiji KOVIDA-19 i epidemiološkim merama, kao i da umalo nije oborio krst i vence odložene oko sanduka sa telom. 

- Govorio je da sa maskama izgledamo kao strip junak "Zoro" i da nismo normalni. Nakon dernjave koja je trajala nekoliko minuta okrenuo se prema oltaru i počeo se moliti virusu korona - opisala je ona skandalozno ponašanje pijanog sveštenika.

Kako je ispričala, on je misu počeo čitanjem Heraklitove filozofije "Panta rei", gde je govorio da sve teče i da "život počinje začećem i seksom". Već ta izjava zaprepastila je okupljene, međutim, sveštenik se tu nije zaustavio već je počeo da viče na sve ljude jer nose maske. 

- Zatražili smo reagovanje Zadarske nadbiskupije - otkrila je unuka.   

Inače, sveštenik se dotakao i pape kog je oslovio sa Benedikt (bivši papa), umesto Franja.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading