UŽAS! MONSTRUM (44) obljubio dete: Određen mu pritvor

Autor:

Svet

30.03.2021

12:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pedofilu M.S. (44) iz Šamca određen je pritvor zbog sumnje da je obljubio djevojčicu mlađu od 15 godina.

Foto: Ilustracija

Osumnjičeni je u vremenskom periodu od marta do avgusta prošle godine, na području opštine Šamac, u više navrata, u nameri zadovoljenja svog polnog nagona, obljubio dete mlađim od petnaest godina.

On je ovo delo počinio znajući da je oštećena dete mlađe od petnaest godina i da postoji velika nesrazmera u zrelosti i uzrastu između njih dvoje – rekli su u OJT Doboj.

Tužilac je stavio predlog za određivanje mere pritvora, zbog postojanja naročitih okolnosti koje ukazuju da će osumnjičeni boravkom na slobodi ometati krivični postupak uticajem na svedoke i da će ponoviti  krivično delo, a za predmetno krivično delo može se izreći kazna zatvora od tri godine ili teža kazna, piše Srpskainfo.

Odlučujući o predlogu za određivanje mere pritvora, sudija za prethodni postupak Okružnog suda u Doboju, prihvatio je kao osnovan predlog tužioca i odredio mu pritvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading