(VIDEO) MILOVCI PRAVE HAOS NA CETINJU ZBOG PREMIJERSKOG SATA! Komite gađaju političare flašama, Krivokapiću policija obezbeđuje prilaz!

Autor: Republika

Svet

25.03.2021

12:03 >> 12:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Građani se okupljaju na Studentskom trgu, kako bi poručili da članovi nove Vlade nisu dobrodošli u crnogorskoj prestonici.

RepublikaFoto: printskrin/instagram

Uoči održavanja posebne sednice Skupštine Crne Gore na čijem dnevnom redu je premijerski sat, policija je blokirala ulice na Cetinju. Predsednik Vlade Zdravko Krivokapić treba da odgovara na pitanja poslanika.

Postavljena je zaštitna ograda prilazima Skupštine Prestonice. Cetinje je ukrašeno zastavama sa likom raspopa Antonija Abramovića, koga svojataju kao "obnovitelja" Crnogorske pravoslavne crkve.

 

Građani se okupljaju na Studentskom trgu, kako bi poručili da članovi nove Vlade nisu dobrodošli u crnogorskoj prestonici.

Ovacije su doživeli Draginja Vuksanović Stanković (SDP), supruga tužioca Ivice Stankovića, poslanici partije Mila Đukanovića, dok je za Ivanom Brajovićem poletela flaša! Okupljeni skandiraju ime Slavka Perovića bivšeg lidera Liberalnog saveza.

Policija obezbeđuje prilaz premijeru Zdravku Krivokapiću, šefu parlamenta Aleksi Bečiću, kao i poslanicima parlamentarne većine.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading