POLICIJA TRAGA ZA DVOJICOM MUŠKARACA: Srušili ženu, tramvaj je VUKAO 3 metra!

Autor:

Svet

15.03.2021

14:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na fotografijama su muškarci za koje se pretpostavlja da raspolažu saznanjima o navedenom kaznenom delu, saopštila je zagrebačka policija

RepublikaFoto: Policija Zagreb
Potraga za dvojicom muškarca

Zagrebačka policija traži dvojicu muškaraca koji bi mogli da imaju saznanja o događaju koji se dogodio 28. februara 2021. godine oko 14.10 sati na tramvajskom stajalištu na Trgu kralja Petra Krešimira.


Prvi nepoznati muškarac u dobi od 25 do 30 godina, visine oko 180 do 190 cm, sredne telesne građe, sive kraće kose, obrijan, bio je obučen u crnu jaknu, plavu majicu i bele pantalone. Na nogama je nosio svetle patike, a oko vrata crnu torbicu s natpisom. Drugi nepoznati muškarac u dobi je od oko 25 do 30 godina, visine 180 do 190 cm, srednje telesne građe, obrijan, a bio je obučen u  belu jaknu s crnim uzorcima, bele pantalone, nosio je tamne patike, a na glavi plavu šilt-kapu.  

Policija Zagreba moli građane ako imaju korisne informacije o osobama s fotografija, da o tome obaveste najbližu policijsku stanicu ili da se jave na broj 192. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading