(VIDEO) ŠVERCENEGRO! Medojević objavio šokantan snimak koji razotkriva puteve droge u Crnoj Gori

Autor: Republika

Svet

08.03.2021

10:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šverc cigareta i kokaina decenijama se po uigranoj šemi odvija preko Luke Bar smatra Nebojša Medojević, lider Pokreta za promene i jedan od lidera Demokratskog fronta.

RepublikaFoto: youtube.com/Pokret za Promjene
Nebojša Medojević


Foto: youtube.com/Pokret za Promjene- Takozvani “državni program” postao je sasvim normalni “biznis” od koga se niko ne distancira ili skriva. Povlašćeni agenti ANB-a, carinici, policajci, špediteri, direktori Luke Bar, vlasnici “fantomskih firmi”, decenijama švercuju cigarete i drogu preko Luke, napisao je Medojević na Fejsbuk profilu i dodao snimak.

 

 

 

 

Evo snimak iz maja 2020. na kome se jasno vidi kako brod koji je bio usidren u Luci Bar nekoliko dana, napušta akvatorijum Luke i pebacuje “neku robu” dizalicom na brod pilot Luke Bar. Sve “to” nadgleda brod granične policije. Da neki “džak” ne padne u more ili da, ne daj Bože, neki neobavešteni policajac ili carinik ne počne da radi svoj posao. Teret je suviše vredan.

Pilotina Luke Bar, nepoznati brod i patrolni čamac granične policije, u po bela dana pretovaraju “nešto” na otvorenom moru.

Ovo je ŠVERCENEGRO! - napisao je Medojević.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading