JEDAN BILBORD IZAZVAO DANAS HAOS U CRNOJ GORI! Pročitajte šta na njemu piše i zašto je dodatno zagrejao ionako vrelu atmosferu u susedstvu!

Autor: Republika

Vesti

01.03.2021

10:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bilbord koji je osvanuo u Nikšiću napravio je potpuni haos u Crnoj Gori raskrinkavši najvećeg silnika te zemlje pred kojim ni Milo Đukanović nije smeo reč da kaže.

Zdravko Krivokapić i Milo Đukanović

Bilbord koji je osvanuo u Nikšiću nosi poruku koja se odnosi na Brana Mićunovića jednog od najmoćnijih ljudi u Crnoj Gori, a upućen je građanima te zemlje.

- Dosta ti je da za tebe važi jedno, a drugo za Brana? I nama je dosta! - napisano je na bilbordu.

Građani koje smo kontaktirali kažu da je poruka jasna, a ime koje se pominje odnosi se na kontroverznog biznismena Brana Mićunovića.

Politički analitičar Vladimir Pavićević rekao je, gostujući u jutarnjem programu TV Happy, da dolazi iz Crne Gore i da je atmosfera tamo uzavrela.

- Izbori u Nikšiću su od velike važnosti, a raspoloženje naroda je takvo, da će lista Za budućnost Nikšića sigurno osvojiti najviše glasova i biti ubedljivo, pojedinačno najjača lista -rekao je Pavićević.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading