PA, DA JE DROGU DILOVAO BOLJE BI PROŠAO! Beskućnik ukrao "vegetu" u prodavnici, pa je vratio! EVO KOLIKO GA JE SUDIJA "ODALAMIO"!

Autor: Republika

Svet

21.02.2021

10:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izvesnog Nenada je krađa u prodavnici baš skupo koštala!

RepublikaFoto: Tanjug/O. TOSKIĆ
Foto: Ilustracija

U Hrvatskoj je beskućnik pravosnažno osuđen na bezuslovnu zatvorsku kaznu zbog krađe "vegete" i suhomesnatih proizvoda iz prodavnice "Spar". Dobio je osam meseci zatvora, piše Danica.hr.

Kako je presuda ovih dana postala pravosnažna, uskoro će se morati javiti na odsluženje kazne. Osim toga, ima zabranu približavanja svim trgovinama Spara na području Zagreba idućih 20 meseci.

Nenad se na nepravosnažnu presudu žalio jer je reč o silnim krađama s izrazito malom vrednosti otuđenih proizvoda. Osim toga, podseća da su proizvodi odmah vraćeni Sparu.

Kaže kako je beskućnik i nezaposlen te mu je smešno da je dobio čak osam meseci bezuslovnog zatvora.

Županijski sud odbio je njegovu žalbu jer je i ranije osuđivan za krađe. Osim toga, priznao je kako je vegetu nameravao da proda. To što je vratio otuđene stvari ne amnestira ga odgovornosti za kazneno delo krađe.

- Na taj način je očito osiguravao egzistenciju, jer je nezaposlen i bez vlastitih prihoda - navodi se u presudi Županijskog suda koji zaključuje kako je bezuslovni zatvor primerena kazna, prenosi Danica.hr.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading