KAKO LI ĆE BEZ NJEGA!? Vlada Crne Gore prodaje Milov "majbah"! ĐUKANOVIĆ SUZE LIJE!

Autor: Republika

Svet

20.02.2021

06:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlada Crne Gore usvojila je predlog za pokretanje postupka prodaje dva luksuzna vozila "Mercedes Majbah" koji su u državnom vlasništvu, saopštio je sinoć crnogorski premijer Zdravko Krivokapić.

RepublikaFoto: printskrin/youtube
Milov "majbah"

- Sredstva od prodaje ovih vozila biće uplaćena u budžet Crne Gore, a koristiće se za pomoć ugroženim građanima i unapređenje socijalne pravde u državi - naveo je premijer na Tviter nalogu.

On je u video poruci rekao da je Ministarstvo finansija i socijalnog staranja zaduženo da angažuje procenitelja koji će proceniti vrednost vozila, kao i da oformi komisiju za prodaju vozila do naredne redovne sednice Vlade.


Premijer je pojasnio da će posle toga biti objavljen međunarodni javni poziv za učešće na javnom nadmetanju, prenele su podgoričke "Vijesti".

- Javni poziv će trajati osam dana, a nakon toga će biti organizovana javna aukcija na kojoj će javno i transparentno biti izabran najbolji ponuđač - rekao je Krivokapić.

 
Jedan od "majbaha" koristi predsednik Crne Gore Milo Đukanović, a drugi je dok je bio premijer koristio aktuelni poslanik DPS Duško Marković, navodi podgorički list.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading