ANDRIJA MANDIĆ IZNEO ŠOKANTNA SAZNANJA: Šef Velje Nevolje nalazi se u Crnoj Gori!

Autor: Republika

Svet

12.02.2021

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od lidera DF Andrija Mandić naveo je da se šef Veljka Belivuka nalazi u Crnoj Gori i to, ni manje ni više, nego na mestu pomoćnika Uprave policije te zemlje.

RepublikaFoto: Tanjug/M. NIKOLIĆ
Andrija Mandić

Mandić je upitao kako se to Belivuk našao u Crnoj Gori i to posle smene vlasti.

- U vreme nove vlasti izvesni Belivuk, Velja Nevolja, dolazi u Crnu Goru i niko ga ne pretresa. Velja Nevolja, vođa kriminalne bande čiji je šef u Crnoj Gori, a nalazi se na mestu pomoćnika direktora UP, biva čuvan i štićen na ovim prostorima, a u Nikšiću je obezbeđivao glasove za DPS - rekao je Mandić.

Iako Mandić nije naveo konkretno ime, kako se saznaje iz nezvaničnih izvora, čovek za koga je tvrdio da je Belivukov šef je Zoran Lazović.

RepublikaFoto: Starsport
Velja Nevolja

Kako su pojedini mediji u Crnoj Gori preneli Lazović je pre izvesnig vremena išamarao tadašnjeg crnogorskog premijera Duška Markovića usred Skupštine Crne Gore, zbog susreta sa mitropolitom Amfilohijem.

Lazović je tom prilikom nazvao Marovića "Đubre izdajničko", a njegov upad u Skupštinu Crne Gore protumačen je kao vid pritiska i primer svim kolebljivim poslanicima DPS-a.

Lazović vaši za čoveka koji je crnogorskom predsedniku Milu Đukanoviću kadar od najvećeg poverenja i više puta mu je služio za određene specijalne zadatke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading