POLAKO SE ODMOTAVA KLUPKO! JEDAN OD UHAPŠENIH NA JAHORINI JE SESTRIĆ GORANA RADOMANA!

Autor: Republika

Svet

11.02.2021

10:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tri muškarca uhapšena su noćas na Palama u Republici Srpskoj.

RepublikaFoto: printskrin/facebook
Goran Radoman

Kako navodi ATV, uhapšeni su Milan Kršić, Filip Roganović i Boban Sjekloća i svi oni su navodno pripadnici škaljarskog klana.

Sjekloća, drugi uhapšeni škaljarac, sestrić je ubijenog Gorana Radomana, prenosi ATV. 

Ubistvom Radomana 2015. godine otpočeo je rat crnogorskih kriminalnih klanova koji traje i dan-danas.

Ovaj muškarac izrešetan je sa 25 metaka iz heklera nakon što je parkirao svoj blindirani BMW podgoričkih tablica. Njegov ubica neprimetno je ušao u podzemnu garažu zgrade.

Zgrada je pokrivena video-nadzorom, ali je ubica svaku kameru pomerio uvis i došao do lifta gde je čekao Radomana. Tako se žrtva malo posle ponoći pojavila u zgradi. Radoman je parkirao svoj automobil i krenuo ka liftu. Kada je otvorio staklena vrata, zaprašili su meci. Ubica je ispalio ceo šaržer i mirno odšetao. Telo ubijenog, 45 minuta posle ponoći, pronašao je stanar zgrade.

Da je Radoman ubijen zbog sukoba oko narkotika, bilo je jasno odmah nakon što se likvidacija dogodila, jer su ga mesecima pred ubistvo pratile brojne svetske bezbednosne službe zbog sumnje da krijumčari kokain iz Južne Amerike u Evropu, kao vlasnik pomorske transportne kompanije.

 
Ipak, glave mu je došao kokain iz Valensije, tačnije 300 kilograma kokaina, koji je krajem 2014. godine nestao iz stana u ovom gradu. Crnogorski kriminalci upravo su Radomana označili kao odgovornog za nestanak droge, te ga ubijaju tri meseca kasnije. Njegovim ubistvom započet je rat škaljarskog i kavačkog klana, koji ni dan-danas ne prestaje.

Osoba koja je likvidirala Radomana nikada nije nađena.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading