TARZAN MILOŠEVIĆ NEĆE VIŠE BITI AMBASADOR CRNE GORE U SRBIJI! Crnogorci kažu da je naštetio ugledu njihove države!?

Autor: Republika

Vesti

26.01.2021

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Crne Gore Milo Đukanović, potpredsednik Vlade Dritan Abazović i ministar spoljnih poslova Đorđe Radulović dogovorili su se danas o opozivu sedam ambasadora te zemlje.

RepublikaFoto: youtube.com/OtvoreniStudio
Tarzan Milošević

Kako je saopšteno večeras, Đukanović će potpisati ukaze o opozivu ambasadora, nakon što mu Radulović dostavi adekvatna obrazloženja o njihovom smenjivanju.

Sastanak je inicirao Radulović, nakon krize u rešavanju pitanja opoziva sedmoro diplomata koje je zatražila Vlada, ali predsednik države nije hteo da potpiše ukaz o tome.

Prema pisanju podgoričkih Vijesti, niko od učesnika sastanka nije hteo da daje izjave novinarima.

Ministar je u obrazloženju naveo da su oni naštetili interesima države, ne precizirajući o čemu je reč, zbog čega je Đukanović odbio da potpiše ukaz o opozivu.

 

 

Radulović je odlučio da opozove ambasadore u Kini Darka Pajovića, Srbiji Tarzana Miloševića, ambasadorku u Ujedinjenim Arapskim Emiratima Dušanku Jeknić, ambasadora pri Vatikanu Miodraga Vlahovića, ambasadorku u Italiji Sanju Vlahović, ambasadora u Bosni i Hercegovini Obrada Miša Stanišića, te ambasadorku u Nemačkoj Veru Kuliš.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading