KRVAVI RAT KLANOVA: Crna Gora u Evropi PRVA PO BROJU UBISTAVA

Autor: cdm.me

Svet

13.11.2017

20:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veliki broj ubistava i organizovanih likvidacija u Crnoj Gori privuklo je pažnju nekoliko stranih medija koji su izveštavali o krvavom ratu crnogorskih klanova.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Na portalu inteligencefusion.co.uk konstatovano je da Crna Gora u odnosu na broj stanovnika ima izrazito visoku stopu ubistava, podsećajući da je samo tokom 2016. godine 12 osoba ubijeno u obračunu dva kotorska kriminalna klana.

Da situacija bude još mračnija čini podatak da su tokom poslednje tri godine u obračunu klanova stradale 24 osobe!

Podaci pokazuju da je Crna Gora u odnosu na broj stanovnika prva zemlja u Evropi po broju ubistava koja su počinjena oružjem, piše crnogorski portal CdM.

Izveštavajući o zemljama čiji građani imaju najviše oružja, prvo mesto u Evropi dodeljeno je upravo Crnoj Gori.

U izveštavanju stranih medija navedeno je da se broj ubistava u Crnoj Gori ove godine nije smanjio. Oni su naveli i da su ubistva počinjena u ratu kotorskih klanova izvršena na najmonstruozniji način, javlja portal CDM.

 Kriminalni klanovi nemaju milosti prema žrtvama, pa ubijaju i mlađe momke i starije ljude, napadaju porodice, a dešavale su se i tragedije u kojima su živote u jednom događaju gubile po dve osobe - navodi se u izveštajima o bezbednosnom stanju u Crnoj Gori.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading