BRUTALAN ZLOČIN POTRESAO REGION: Srbin do smrti tukao staricu! Policija bila zgrožena prizorom koji je zatekla

Autor: Republika

Svet

25.01.2021

11:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog ubistva 71-godišnje zagrebačke penzionerke u selu nadomak Pregrade, zagorska policija uhapsila je 69-godišnjeg muškarca, inače državljanina Srbije.

RepublikaFoto: Tanjug
Foto: Ilustracija

Prema prvim informacijama, ovaj svirepi zločin dogodio se u vikendici ubijene starice prošle nedelje, tačnije u noći između četvrtka i petka. Uhapšeni se sumnjiči da je ženu pretukao na smrt. Policija je vrlo brzo po saznanju za događaj, u petak ujutro stigla na mesto užasa.

Nesrećna žena je prema nezvaničnim izvorima, tupim predmetom pretučena na smrt. Krv koja je bila svuda okolo otkrivala je istražiteljima o kolikoj se količini besa moralo raditi dok se počinitelj iživljavao nad njom.

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Njeno telo prevezeno je u Zavod za sudsku i medicinu i kriminalistiku na Šalati na obdukciju. Muškarac koji je poslednjih nekoliko godina živeo sa ubijenom, predan je policijskim organima.

Zbog sumnje da je počinio krivično delo ubistvo, policija je uhapsila 69-godišnjaka koji nije imao prijavljeno prebivalište ili boravište u Hrvatskoj, a takođe kod sebe nije imao bilo kakve dokumente, međutim tu je živeo neko vreme. Do njegovog identiteta policija je došla zahvaljujući otisku prsta koji je dao u SUP-u još davne 1970. godine.

Istražiteljima je rekao kako ga je žena 21. januara u 3.30 napala kuhinjskim nožem, te da je on uzeo cepanicu i izudarao je po glavi. Posle se, kaže, više ničeg ne seća.

Inače, par je živeo u Zagrebu, ali nakon što im je kuća oštećena nakon potresa u Petrinji, preselili su se u Zagorje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Đorđe

25.01.2021 17:36

Zar je bitno to što je Srbin?