DODIK POTRESEN: Poslao pismo PREDSEDNIKU HRVATSKE, a evo šta mu je PORUČIO!

Autor: Novosti, Republika

Svet

29.12.2020

16:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uputio reči podrške!

Republika

Foto: Tanjug/Z. ŽESTIĆ
Milorad Dodik

Srpski član i predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik naveo je u pismu podrške predsedniku Hrvatske Zoranu Milanoviću da ga je duboko potresla vest o razornom zemljotresu koji je pogodio Hrvatsku i doveo do ljudskih stradanja i proizveo ogromnu materijalnu štetu.

– Koristim ovu priliku da vam iskažem izraze mog saosećanja i podrške u savladavanju ove katastrofe koja je Vašu zemlju pogodila dok ste se kao i ostatak sveta borili sa pandemijom – naveo je Dodik.

Srpski član i predsedavajući Predsedništva BiH istakao je da sa žaljenjem posmatra slike koje dolaze iz Petrinje i drugih gradova Hrvatske, saopšteno je iz kabineta srpskog člaa Predsedništva BiH.

– Izraze našeg saosjećanja molimo da prenesete povređenim građanima Vaše zemlje sa željom za brzim oporavkom, a porodicima nastradalih iskreno saučešće – naveo je Dodik, a prenosi RTRS.

Hrvatsku je danas pogodio snažan zemljotres jačine 6,3 stepena po Rihteru, a epicentar je bio tri kilometara od Petrinje.

Prema posčednjim izveštajima hrvatskih medija, u Petrinji je poginulo pet osoba, dok je više desetina povređeno.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading