DODIK SE OGLASIO IZ BOLNICE: Građanima poručio da se čuvaju, a pomenuo i katolike! SVE U NJEGOVOM STILU!

Autor: Objektiv, Republika

Svet

24.12.2020

15:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pomenuo i opomenuo sve!

RepublikaFoto: ST/Đ. KOJADINOVIĆ

Predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik čestitao je nadbiskupu vrhbosanskom kardinalu Vinku Puljiću i svim rimokatoličkim vernicima predstojeći praznik Božić, uz želje da praznične dane provedu u zajedništvu i radosti porodičnog okupljanja, saopšteno je iz Predsedništva BiH.

– Božić je praznik radosti, vere, mira i nade, koji sve vernike ujedinjuje oko hršćanskih vrednosti, uzajamnog poštovanja i tolerancije. Želim svima koji slave Božić po Gregorijanskom kalendaru da taj dan, kada se slavi rođenje Isusa Krista, svima podari mir, radost i hršćansku ljubav prema bližnjima i svojim sunarodnicima. Uz iskrene želje da predstojeće praznike provedete u zdravlju, duhovnom miru i radosti, upućujem vam iskrene čestitke povodom Božića – naveo je Dodik.

 

 

Apelovao je svima da praznične dane provedu u krugu njihovih porodica da bi u vreme pandemije virusa korona sačuvali svoje i zdravlje i živote svojih najmilijih.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading