(VIDEO) Knežević objavio video na kom se vidi ko je oskrnavio bilbord sa likovima Amfilohija i Irineja!

Autor: Republika

Svet

22.12.2020

12:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslanik Demokratskog fronta (DF) Milan Knežević optužio je gradonačelnika Podgorice Ivana Vukovića da je na čelu, kako je naveo, "kriminalne grupe" koja je oskrnavila bilborde u zetskom selu Mojanovići, na kojima se nalaze fotografije nedavno preminulih patrijarha srpskog Irineja i mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Milan Knežević

Knežević u objavi na zvaničnoj Fejsbuk stranici DF tvrdi da su u izvršenju tog krivičnog dela aktivno učestvovali zaposleni u komunalnoj policiji Podgorice, koji su "davali instrukcije i nadgledali čitavu akciju" i fotografisali je.

 

 

Knežević je pozvao potpredsednika Vlade Dritana Abazovića, ministra unutrašnjih poslova Sergeja Sekulovića i v.d. direktora policije Veselina Damjanovića da preduzmu radnje iz svoje nadležnosti kako bi odmah bili procesuirani Vuković, načelnik Komunalne policije Miloš Novović i ostala NN lica koja su, prema tvrdnji Kneževića, njih dvojica angažovali.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading