(FOTO, VIDEO) I OVO SE ZOVE DETE! Pogledajte snimak stravičnog vršnjačkog zlostavljanja autističnog dečaka i recite deci kako to ne sme da se radi!

Autor: Dnevni avaz, Republika

Svet

29.11.2020

16:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na društvenoj mreži Fejsbuk objavljen je skandalozan video iz "II Srednje škole Cazin", na kojem se vidi kako jedan dečak maltretira vršnjaka, autističnog dečaka bacajući mu stvari i terajući ga da ih pokupi.

RepublikaFoto: Printskrin/Dnevni Avaz

Snimak je izazvao brojne reakcije.

O svemu se oglasio i direktor škole Haris Ćoralić, koji je potvrdio da se incident dogodio kod njih.

 

- U toku jučerašnjeg dana putem društvene mreže "Fejsbuk", pojavio se videozapis u kojem se mogu primetiti elementi vršnjačkog nasilja a koji se, na osnovu prikazanog, desio u našoj školi i u kojem su akteri učenici naše škole. Škola je odmah po saznanju i utvrđivanju identiteta istih, reagovala te slučaj prijavila nadležnima, a u okviru svojih nadležnosti, škola će preduzeti Zakonom propisane mere. Pozivamo javnost da se suzdrži u iznošenju neprimerenih komentara, posebno onih koji podstiču na dalje nasilje. S poštovanjem! Direktor, Ćoralić Haris – napisao je na Fejsbuk profilu škole, prenosi Avaz.ba.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading