TEŠKA NESREĆA NA AUTOPUTU: Poginule 4 osobe, petoro povređeno!

Autor: Tanjug, Republika

Svet

21.11.2020

15:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na autoputu A1 Zagreb-Karlovac jutros je došlo je do teške nesreće u kojoj su četiri osobe izgubile život, dok je petoro ljudi povređeno, potvrdila je za Hinu policija iz Zagreba.

RepublikaFoto: Tanjug
Foto: Ilustracija

Povređeni su prebačeni u bolnice, ali još nije poznata težina povreda.

U nesreći su učestvovali kamion i kombi, a dogodila se na 19. kilometru autoputa A1, iza odmorišta Desinec, u smeru Karlovca.


Detaljnije informacije će biti poznate po završetku višečasovne istrage.

Mediji nezavnično prenose da je kombi, u kojem je bilo devet osoba, stao na zaustavnu traku. Iz kombija je izašlo nekoliko ljudi, a ubrzo nakon toga na kombi je naleteo kamion, kada su oba vozila sletela sa puta u jarak, prenosi Hina.

 


Iz vatrogasne službe navode da su imali poteškoća prilikom vađenja osoba jer je troje putnika iz kombija bilo priklješteno pa je kombi morao da se reže. Jedna osoba je bila pod šleperom te vatrogasci nisu mogli da je izvuku dok nije obezbeđena dizalica.

Nadležni su u 15 časova potvrdili da je deonica autoputa A1 između Donjeg Zdenčina i Jastrebarskoga u smeru Karlovca otvorena za saobraćaj nakon završetka uviđaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading