(VIDEO) HAMDIJA POLOŽIO ORUŽJE: Bošnjački nosilac liste priznao pobedu Mladena Grujičića u Srebrenici

Autor: Republika

Svet

18.11.2020

11:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izbori su bili i prošli, a Srebreničani su rekli svoje, poručuje dvostruki pobednik u trci za gradonačelnika tog grada Mladen Grujičić.

RepublikaFoto: printscreen
Mladen Grujičić

Pošto je još 2016. godine pobedio tadašnjeg gradonačelnika Ćamila Durakovića, Mladen Grujičić i ovaj put ponovo slavi. Ubedljivo je pobedio na izborima za gradonačelnika Srebrenice, a stabilnu većinu koju je dobio neće moći da poremete ni glasovi koji stižu poštom.

To je potvrdio i zamenik načelnika opštine Srebrenica I nosilac liste "Moja adresa: Srebrenica" Hamdija Fejzić, koji je  priznao nesumnjivu pobedu liste "Zajedno za Srebrenicu " i kandidata  Mladena Grujičića.

Podsećamo, u okviru liste "Moja adresa:  Srebrenica"  su SDA, SBB, Stranka za BiH, SBB i PDA,  pa potvrda Grujičićeve pobede ima I dodatnu težinu, pošto i sami priznaju da njihov kandidat za načelnika Alija Tabaković ni glasovima koji stižu poštom ne može dostići broj glasova koji ima Grujičić.

 

 

Naravno da oni kojima ne odgovara Grujičićeva pobeda i dalje spekulišu I pokušavaju "lov u mutnom", ali njegova pobeda je, sada je već jasno,  toliko čista da je  ne mogu pomutiti nikakvi spinovi I spekulacije.

U samom gradu opšta ocena je da će  izjava Hamdije Fejzića koji priznaje Grujičićevu pobedu  doprineti spuštanju tenzija  izazvanih uopozorenjima  da bi  glasovi iz inostranstva mogli biti zloupotrebljeni  u korist njihovog kandidata.

U skladu sa ubedljivom pobedom Mladena Grujičića je I činjenica da će Koalicija  "Zajedno za Srebrenicu" , sastavljena od svih srpskih stranaka u tom gradu, u skupštini opštine imati 11 od 21 odborničkog mesta, što čini apsolutnu  većinu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading