Stanivuković okuplja ekipu anonimusa za svoj kabinet: Pozvao najbolje među građanima da se prijave na konkurs

Autor: Tanjug.rs, republika.rs

Svet

17.11.2020

22:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U narednih sedam biće poznati zamenik i čitav kabinet gradonačelnika Banjaluke, izjavio je novoizabrani gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković.

RepublikaFoto: Tanjug/R. PAVIČIĆ
Draško Stanivuković

On je pozvao sve najbolje među građanima - profesore, lekare i stručnjake iz različitih oblasti da se prijave na konkurse, jer su, kako je istakao, najbolji potrebni da bi se Banjaluka razvijala.

Stanivuković je za Nezavisne novine rekao da će kroz nekoliko dana pozvati sve privrednike i preduzetnike iz Banjaluke da razgovaraju o tome šta Gradska uprava može da uradi za privredu koja je pogođena epidemijom korona virusa.


Na pitanje koji su prvi koraci koje će učiniti kao gradonačelnik Banjaluke, Stanivuković je odgovorio da je to revizija svega što je dosad urađeno u javnim preduzećima na području grada.

- Izvršićemo reviziju svega što je urađeno u posljednjih 20 godina, potpisanih ugovora, transakcija novca, kao i odgovornosti za one koji su to uradili. Nakon toga ćemo se fokusirati na privredu i nova radna mesta i otvoriti Banjaluku prema investicijama. Plan je da omogućimo i našim ljudima u inostranstvu koji su zaradili novac da se vrate ovde, ulažu i zapošljavaju građane - rekao je Stanivuković.

On je naglasio da je cilj racionalizacija troškova grada i potpuna transparentnost i smanjivanje nepotrebnih izdvajanja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading