MEDOJEVIĆ ZAGRMEO: Abazović i Krivokapić vraćaju Milove ljude u vlast!

Autor: Republika

Svet

02.11.2020

17:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lider Pokreta za promene Nebojša Medojević objavio je danas na svom fejsbuk nalogu da je Milan Marković sa liste Crno na bijelo, nekadašnji pomoćnik ministra Milutina Simovića, kandidat da za ministra poljoprivrede u novoj vladi Crne Gore.

RepublikaFoto: youtube.com/Pokret za Promjene
Nebojša Medojević

- Milan Marković, pomoćnik ministra Simovića, član Vlade DPS. U evidenciji sigurnog glasa DPS bio evidentiran kao sigurni glasač za izbore 30.08.2020. Sad je kandidat za ministra poljoprivrede!!! Meni je ovo teška sprdnja. Nadam se da su Vlado Božović i Gojko Perović, zadovoljni sa ovom prevarom. Optuživali su nas koje je narod glasao da se borimo za fotelje, a sad ispade da se za sve fotelje bore Gojko Perović, Vlado Božović, Miško Perović i Željko Ivanović. Za koje niko nije glasao - napisao je Medojević.

PROFIL JEDNOG “EKSPERTA” KANDIDATA ZA VLADU Milan Markovic, Pomocnik Ministra Simovica , clan Vlade DPS. U evidenciji...

Posted by Nebojsa Medojevic on Понедељак, 02. новембар 2020.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading