(FOTO) Čudo na nebu iznad hrama u Podgorici: OVO je dokaz da je Amfilohije BIO ŽIVI SVETAC

Autor:

Svet

01.11.2020

16:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danas je za pravoslavne vernike najtužniji dan u poslednjih 10 godina. Mitropolit Amfilohije Radović napusio je ovozemaljski život u svojoj 83. godini života i preselio se u Carstvo nebesko.

RepublikaFoto: eStock
Amfilohije Radović

Cela Srbija i Crna Gora pomno su pratile ispraćaj ovog velikog čoveka, a oni koji su bili u prilici došli su danas u  Podgoricu da odaju poslednju počast Mitropolitu Amfilohiju Radoviću.

Naime dok se služila liturgija koju je predvodio izabrani administrator mitropolije Joanikije pred mnogobrojnim građanima i građankama koji su došli da se pozdrave sa svojim "đedom" na nebu iznad hrama ukazao se krst. 

Mnogi prisutni vernici su ovu naobjašnjivu pojavu prokomentarisali da je to Božiji znak, odnoso da je to trenutak kada se Amfilohije uspio u Carstvo nebesko i napustio ovozemaljski život.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Небо изнад Храма у Подгорици данас ❤️

A post shared by Револт Црна Гора (@revolt_cg) on Nov 1, 2020 at 7:40am PST

 

Podsetimo da je mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije preminuo od posledica koronavirusa u petak 30.10.2020.godine u 83 godini života.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading