Prava Crna Gora - prava Budva, uputila telegram saučešća povodom smrti mitropolita Amfilohija

Autor:

Svet

30.10.2020

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jutros oko 8:30 časova upokojio se mitropolit Amfilohije Radović. Njemu je u septembru mesecu dijagnostikovan koronavirus, nakon blagog poboljšanja njegovo zdravstveno stanje se pogoršalo što je dovelo do komplikacija koje su prouzrokovale smrt.

RepublikaFoto: youtube.com/TV Hram
Amfilohije Radović

Tim povodom, mnogi vernici pa i lideri "Prave Crne Gore" tačnije izvršnog odbora "Prave Budve" uputili su telegram saučešća povodom smrti mitropolita Amfilohija čiju izjavu prenosimo u celosti: 

- Povodom upokojenja našeg voljenog mitropolita amfilohija, naše najiskrenije saučešće i neizmjerna žalost zbog gubitka duhovnog zaštitnika Vascelije Crne Gore. Arhipastira koji je sve nas obožio, duhovno obnovio i na kraju ujedinio. Neka mu je vječna pomen i mjesto u carstvu nebeskom, gdje samo pravednici obitivaju - navodi se u telegramu saučešća Prave Crne Gore Io Prave Budve 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading