FRANCUZI PROTERALI NASILNIKE: Porodica iz BiH pretukla i obrijala glavu ćerki jer je htela da se uda za Srbina!

Autor: Tanjug, Republika

Svet

24.10.2020

14:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Francuska je danas proterala porodicu iz BiH, koja je pretukla i obrijala glavu 17. godišnjoj ćerki zato što je želela da se uda za Srbina, saopštilo je francusko Ministarstvo unutrašnjih poslova.

RepublikaFoto: Photo by Melanie Wasser on Unsplash
Foto: Ilustracija

Ministarstvo je navelo da je pet članova porodice te devojke u istočnom gradu Bezansonu, jutros deportovano u Sarajevo, prenosi RTRS, navodeći da ona ostaje u Francuskoj i da će steći pravo boravka kada postane punoletna.

“Ovo proterivanje sa nacionalne teritorije posledica je neprihvatljivog ponašanja porodice u avgustu, naročito zbog premlaćivanja i brijanja glave devojke koja je bila zaljubljena u mladog Srbina, osobu druge veroispovesti,” objasnili su iz Ministarstva.

 

 

 


U saopštenju se dodaje da će se o maloletnoj devojci brinuti socijalne službe i ona će, kada postane punoletna, steći pravo boravka u Francuskoj.

Francuski mediji su u avgustu objavili da je porodica pretukla sedamnaestogodišnju devojku, muslimanku iz BiH, i da su je ošišali do glave, jer je želela da se uda za dvadesetogodišnjeg Srbina.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading