OPORAVLJA SE MITROPOLIT: Izveštaj o zdravlju Amfilohija ohrabrujući!

Autor: Republika

Svet

16.10.2020

06:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izveštaj u vezi sa zdravstvenim stanjem mitropolita Amfilohija je ohrabrujući jer parametri zapaljenja izazvane koronavirusom su i danas zadržali trend blagog pada, vesti su koje nam ovog popodneva stižu iz Kliničkog centra Crne Gore, saopštava portal Mitropolije crnogorsko-primorske.

RepublikaFoto: e-stock/P. JOVANOVIĆ
Mitropolit Amfilohije

Svi vitalni paremitri su i danas dobri, pa je ocena lekarskog tima da oporavak mitropolita Amfilohija teče po planu, napominjući da je priroda bolesti takva da treba biti oprezan i uzdržan od bilo kakvih nagađanja i predviđanja.

- Mitropolit se oseća dobro, duhovno je jak i krepak što umnogome olakšava proces lečenja. Pod stalnim je lekarskim nadzorom koji sprovodi kompletan terapijski postupak.

RepublikaFoto: unsplash.com
Foto: Ilustracija

Nadajući se dobrim vestima i narednih dana nastavićemo sa redovnim informisanjem javnosti o toku oporavka visokopreosvećenog mitropolita Amfilohija, zahvaljujući svima na brizi, ljubavi i molitvama koje dolaze iz svih krajeva.

Danas je stigla čak iz parohija daleke Južne i Centralne Amerike, gde su vernici iz Argentine, Brazila, Čilea, Kolumbije, Ekvadora zajedno sa svojim vladikom Kirilo poslali pozdrave i molitvene želje za brz oporavak njihovog i našeg duhovnog oca i učitelja, navodi se u saopštenju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading