DODIK: Stabilnost RS i radna mesta - PRIORITETI

Autor: blic.rs

Svet

01.11.2017

20:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik SNSD Milorad Dodik istakao je da je za građane Republike Srpske najveći prioritet stabilnost Republike, njene nadležnosti, jačina i snaga i veze sa Srbijom.

RepublikaFoto: Tanjug
Odredio prioritete: Milorad Dodik

Građane, takođe, interesuje veći broj radnih mesta, ali su dominantne teme kako je Srpska pozicionirana u odnosu na BiH - rekao je večeras Dodik, koji je predsednik Srpske, u Novoj Topoli kod Gradiške, gde je održao javnu tribinu.

Dodik je istakao da je cilj javnih tribina da on kao predsednik Republike Srpske razgovara sa građanima o političkoj i ekonomskoj situaciji u Srpskoj i BiH i infrastrukturnim projektima. On je stanovnicima Nove Topole poručio da će na proleće početi izgradnja četiri kilometra trotoara u ovom mestu.

- Cilj je da se rešavaju infrastrukturni problemi da bi se omogućilo otvaranje novih radnih mesta - zaključio je Dodik.

Načelnik opštine Gradiška Zoran Adžić rekao je da je lokalna vlast pokazala da se u teškim vremenima mogu realizovati infrastrukturni projekti uz pomoć republičke vlasti, koja želi još više da ulaže u ovu opštinu.

- Vrlo brzo će u agroindustrijskoj zoni u Novoj Topoli početi izgranja velikog tržnog centra. Cilj je da zaposlimo veliki broj mladih ljudi da oni mogu da ostanu da žive na ovim prostorima - dodao je Adžić.

Javnu tribinu u Domu kulture organizovala je Opštinska organizacija SNSD Gradiška.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading