"ĐUKANOVIĆ IH JE UMORIO": Analitičar ubeđen da će NOVA VLAST u Crnoj Gori raditi kao i Milo - po direktivi ZAPADA!

Autor:

Svet

09.10.2020

19:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Politički analitičar i nekadašnji srpski lobista u Vašingtonu Džejms Džatras osvrnuo se na sastav novoformirane vlade Crne Gore.

RepublikaFoto: youtube.com/LaRouchePAC Videos
Džejms Džatras

Po njegovim rečima, uključivanje jednog albanskog poslanika u vladu znači dve stvari - neće biti promene stava o nezavisnosti tzv. Kosova niti povlačenja Crne Gore iz NATO saveza.

- Mislim da se Zapad umorio od Đukanovića. Možda su pomislili da već dugo igraju igru sa istom vladom, da je vreme da se to promeni i da nastave da igraju istu igru sa drugom ekipom - rekao je Džatras u intervjuu za Sputnjik.

On kaže da se nada da će nova vlada promeniti Zakon o slobodi veroispovesti, jer je, kako kaže, taj napad na pravoslavnu crkvu u Crnoj Gori bio sredstvo koje je izdiglo opoziciju.

- Ali to obećanje mora da bude ispunjeno. Mnogi obećavaju, ali malo toga ispunjavaju. Ali, promena vlade može da vodi ka ispunjenju obećanja - zaključuje analitičar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading