NIKAD VIĐENO U SRPSKIM MEDIJIMA: Pogledajte kako izgleda Dino Merlin u uniformi u kojoj je ratovao protiv Srba

Autor: Republika

Svet

05.10.2020

11:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekskluzivno!

Foto: Privatna arhiva
Dino Merlin

Dokazani srbomrzac Dino Merlin, koga drugosrbijanska lažna elita kuje u zvezde, tokom devedesetih godina prošlog veka ratovao je protiv Srba!

Ova opštepoznata činjenica iz ne baš tako slavne biografije pevača dobila je i potvrdu u vidu fotografije koju Republika ekskluzivno objavljuje.

Na njoj je Merlin u uniformi u kojoj je ratovao protiv Srba, a koja do sada nije bila objavljena u domaćim medijima.

Podsetimo, Merlin je u više navrata u prošlosti govorio najgore gadosti protiv Srbije i Srba, poput: "Ma, kakav suživot sa Srbima! Bog ne voli one koji seju nered i on će ih ukloniti pomoću naših pušaka", "Srbi bi trebalo da uzmu lekove za svoje bolesti, jer je evidentno da su bolesni. Većina je bolesna i to je jedan od razloga zbog kojih bi trebalo da idem u Beograd, jer bolesnici se obilaze i "Moje omiljene pesme su „Kad jurišnik bije", „Bojna Čavoglave" i druge slične njima (poznati ustaški hitovi iz devedesetih).

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
moravka

05.10.2020 11:41

Srbi koji podrzavaju ovako nesto treba stvarno da idu na lecenje:((Nisam ga volela ni kada je bila YU a kamoli sada,Verujem u pravdu pa ma kakva ona bila:))

Penzioner

06.10.2020 03:28

Ozbiljna drzava bi reagovala! Ovo se ne moze ostaviti na prosudjivanje narodu!