Milanović ne prestaje sa uvredama, "na tapet" došao i hrvatski analitičar: Penzionisani mudroslav, PROPALI političar i NAJNEČASNIJA pojava na javnoj sceni!

Autor:

Svet

05.10.2020

10:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Hrvatske Zoran Milanović ne posustaje u osudama svakog ko na bilo koji način dovede u pitanje njegove postupke, a poslednji u nizu, nakon korupcionaške afere Janaf, premijera Andreja Plenkovića, nekih poslanika i udruženja, je analitičar Žarko Puhovski, za kojeg je rekao da je "penzionisani mudroslav", "propali političar" i "najnečasnija pojava" na hrvatskoj političkojs ceni.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zoran Milanović

- Juče se oglasio i gospodin Žarko Puhovski, penzionisani mudroslav, propali političar i, ovo je povod zapisu, ''analitičar RTL-a''. Poštovani vlasnici RTL-a, poštovani urednici, osim što je Puhovski očajan analitičar, koji je poslednjih godina ama baš sve pogrešno prorekao, on je i jedna od najnečasnijih pojava na hrvatskoj javnoj sceni - napisao je Milanović na svom fejsbuk profilu.

Naveo je da o politici i moralu govori čovek koji je, kako kaže, 1972. bio svedok optužbe na montiranom procesu zagrebačkim univerzitetskim profesorima (Čičku, D. Budiši i drugima).

- Puhovski je aktivno doprineo tome da se grupa bezazlenih mladića i devojaka utamniči na nekoliko godina i da nakon toga dve decenije žive kao građani drugog reda - piše Milanović u obraćanju uredništvu RTL-a.

Navodi da se Puhovski tada na sudu ponašao kao, kako navodi, "pravi druker" i "ništarija", upravo kako je to od njega i očekivao i dr. Vladimir Bakarić-Svileni, sa kojim ga je u jednoj od svojih analiza Puhovski uporedio.

- Ostaću na ovome. Ima još - napisao je Milanović.

Hrvatski predsednik je ranije verbalno napao poslanike Radu Borić i Tomislava Tomaševića.

Borićevu je, između ostalog, nazvao "samodopadnom levičarkom", a Tomaševića "wannabe-gradonačelnikom".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading