Izetbegović poručio da se neće sastati sa Milanovićem: Neću se odazvati na poziv dok se ne ispoštuje hijerarhija u BiH

Autor: Tanjug.rs, republika.rs

Svet

01.10.2020

06:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Stranke demokratske akcije BiH (SDA) Bakir Izetbegović izjavio je u sredu da se neće sastati s hrvatskim predsednikom Zoranom Milanovićem sve dok se šef hrvatske države ne sastane sa svojim kolegama iz bosanskohercegovačkog državnog vrha.

RepublikaFoto: Tanjug
Bakir Izetbegović

- Neću se odazvati dok se ne ispoštuje hijerarhija u Bosni i Hercegovini. Prvo treba otići Predsedništvo BiH ili predsedavajući Predsedništva ili da gospodin Milanović dođe ovde, pa ću se onda vrlo rado videti s njim - kazao je sinoć Izetbegović za televiziju N1, komentirišući polemike oko susreta stranačkih čelnika iz BiH s najvišim hrvatskim zvaničnicima.

Izetbegović je ranije oštro kritikovao Milanovićev poziv članu Predsedništva BiH Miloradu Dodiku za posetu Zagrebu i susret koji je on prošle nedelje tamo imao i s hrvatskim predsednikom kao i premijerom Andrejom Plenkovićem, podseća Hina.


Ipak je prihvatio Plenkovićev poziv da i sam dođe u Zagreb u ponedeljak i učestvuje u razgovorima na kojima je bio i čelnik HDZ-a BiH Dragan Čović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading