POSLE OLUJE I NA KOMEMORACIJI U VARIVODAMA: Boris Milošević opet šokirao izjavom!

Autor: Republika

Svet

28.09.2020

13:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potpredsednik hrvatske vlade Boris Milošević, koji se "proslavio" učešćem na ustaškim orgijama tokom obeležavanja godišnjice Oluje, vinovnik je novog skandala!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Boris Milošević (u sredini)

Kako prenose hrvatski mediji, Milošević je prisustovao komemoraciji u Varivodama, i tom prilikom je izgovorio nešto čega bi se svaki pošteni Srbin postideo.

Naime, kada mu nije bilo dosta to što je učestovao na obeležavanju zločinačke akcije Oluja, Milošević i ovu komemoraciju iskoristio za jeftinu propagandu, pri tom nanoseći veliku štetu Srbima i Srbiji.

Bez imalo stida, Milošević je opravdao narativ zvaničnog Zagreba da je građanski rat u bivšoj Jugoslaviji počeo kada su se tobože Srbi usprotivili navodno "legitimno izabranoj vlasti".

- Ovo je prvi put nakon 20 godina da predsjednik Vlade dolazi na komemoraciju žrtvama koje su nevino stradale. To je jaka simbolična gesta da i ove žrtve ovdje zaslužuju empatiju i poštovanje i da se ne razlikuju od svih žrtava koje su se nažalost dogodile širom Hrvatske - kazao je Milošević, prenosi Jutarnji list.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading