ANTOLOGIJSKI GOVOR MILANA KNEŽEVIĆA U SKUPŠTINI CG: Nek je večna Crna Gora i srpski narod!

Autor: Republika

Svet

23.09.2020

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslanik DF-a u novom 27. sazivu Skupštine Crne Gore Milan Knežević izneo je govor koji je u velikom stilu otvorio ceremoniju utvrđivanja mandata.

RepublikaFoto: youtube.com/Tanjug
Milan Knežević

Knežević je posle dozvole predsedavajućeg Miodraga Lekića je odmah krenuo po predsedniku države Milu Đukanoviću:

- U ime Demokratskog fronta tu slobodu koju smo osvojili na izborima niko neće ugroziti i hiljade građana neće biti gubitnici, pogotovo je nećemo dati mi, koje su prebijali, hapsili, koji su skandirali "Milo, lopove", koji su sedeli ispred Skupštine,... Nećemo dozvoliti onima koji su za 30 godina poharanja i privatizovanja postali multimilioneri i multimilijarderi. Ne dozvoljavamo centrima moći  koji su imali aranžmane sa prvom familijom...-na ove optužbe su burno reagovali članovi DPS-a. Posle reakcije predsedavajućej, Knežević je nastavio o tome ko će biti protivnici nove vlasti:

- Ofšor patrijarh Željko Ivanović, vlasnik "Vijesti" koji je zaradio milione evra kako bi podržali Mila. On želi da zameni Đukanovića i da postane prva familija. Ukrao je prvi milion od Mila, a sada sumnjiči Mila protiv nas da ćemo da mu pružimo ruku. Saopštavamo mu koji je od nas Srba sa periferije koji smrdimo na lubenice da Crnu Goru nećemo izdati i da podržavamo Bečića i Krivokapića - govorio je Knežević i ubitačno zaključio:

- Da bismo izbrisali sve sumnje da Srbe ne interesuju fotelje, nego samo budućnost Crne Gore, zbog dušmana, nek je večna Crna Gora, nek je večan naš srpski narod.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading