Demokratski front zahteva pojašnjenje Abazovićevih zahteva: Ne pristajemo da budemo poniženi, ucenjeni i reketirani!

Autor: Tanjug, Republika

Svet

23.09.2020

06:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od lidera Demokrataskog frona, Milan Knežević, saopštio je u utorak da nije tačno da je iko iz Demokratskog fronta doveo u pitanje Zdravka Krivokapica kao mandatara, ali traže da se pojasne zahtevi Dritana Abazovića.

RepublikaFoto: youtube.com/SRPSKA RTV
Milan Knežević

- Nije tačno da je iko iz DF-a doveo u pitanje Zdravka Krivokapića kao mandatara, vec tražimo da nam pojasni zahteve Dritana Abazovica koji su ocigledno ranije bili dogovoreni s Krivokapicem, u kojima traži sve kljucne resore u Vladi, uključujući MUP, Upravu policije, ANB, Ministarstvo odbrane, Vojno obavještajnu agenciju, Ministarstvo vanjskih poslova, Ministarstvo pravde. Kao i da DF ne može predlagati svoje najistaknutije srpske političare za članstvo u novoj vladi - naveo je Knežević u saopštenju.

On je, kako je sinoć prenela RTCG, istakao da je DF spreman da danas glasa za predsednika Skupštine iz redova Demokrata i da potpiše kandidaturu za premijera, i da, u krajnjem, da i manjinsku podršku novoj vladi.

- Samo ne pristajemo da budemo poniženi, ucenjeni i reketirani. To nismo dozvolili ni odlazećem režimu, a nećemo ni potencijalnim koalicionim partnerima - zaključio je Knežević u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading