Igor Mašanović izručen Crnoj Gori: Cetinjanin osumnjičen za saučesništvo u ubistvu Radomira Đuričkovića

Autor: Tanjug, Republika

Svet

21.09.2020

15:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Priština je izručila državljanina Crne Gore Igora Mašanovića (24), kojeg Podgorica potražuje radi prisustva krivičnom postupku koji se vodi protiv njega zbog sumnje da je izvršio krivično delo teško ubistvo u saizvršilaštvu.

RepublikaFoto: MUP Srbije
Foto: Ilustracija

Protiv Mašanovića se vodi i postupak za krivično delo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija, saopštila je Uprava policije Crne Gore.

"Službenici Sektora kriminalističke policije, Odseka za međunarodnu operativnu policijsku saradnju INTERPOL-EUROPOL-SIRENE su uz asistenciju službenika Sektora specijalne policije sproveli Igora Mašanovića u Više državno tužilaštvo na dalju nadležnost", navodi se u saopštenju.

 

Podsećamo, Cetinjanin Igor Mašanović je osumnjičen za saučesništvo u ubistvu Radomira Đurićkovića. Pored njega, za ovo delo osumnjičeni su još Vukan Vujačić i Mario Milošević koji se optužnicom tereti da je u oktobru 2016 na Cetinju ispalio smrtonosne hice u Đuričkovića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading