NE MENJAMO STAV O KOSOVU I OSTAJEMO U NATO! Bečić: Nova vlast biće prozapadna i procrnogorska!

Autor: Republika

Svet

20.09.2020

14:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova demokratska vlast biće pomiriteljska, proevropska, procrnogorska i prozapadna, poručio je predsednik Demoktratske Crne Gore, Aleksa Bečić, u toku razgovora sa ambasadorom Kraljevine Švedske, Janom Lundinom. Kako je kazao, nastaviće da jačaju spoljnopolitički kurs i ispunjavaju sve međunarodne obaveze kako bi se što brže integrisali u evropsku porodicu naroda.

RepublikaFoto: youtube.com/Fos Media
Aleksa Bečić

Bečić je istakao da će raditi pošteno, u skladu sa Ustavom i svim drugim pozitivnim propisima, te da će jedini njihov prihod biti plata i ništa mimo plate.

- Crna Gora će konačno dobiti nezavisne institucije neopterećene balastima prošlosti kojima neće upravljati niko osim ljudi koji se nalaze na njihovom čelu - zaključio je Bečić.

Ambasador Kraljevine Švedske,Jan Lundin, čestitao je predsjedniku Demokratske Crne Gore na sjajnom izbornom rezultatu.

On je pozdravio izjave predsjednika Demokrata saopštene nakon izborne noći, sa posebnim osvrtom na jačanje spoljnopolitičkih prioriteta Crne Gore.

- Svaki izborni proces je korak naprijed za demokratiju, naročito ukoliko se izborii odvijaju u mirnoj i fer atmosferi - zaključio je Jan Lundin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading