UŽASNO! Kupio devojčicu za suprugu, pa je terao da PROSI NA ULICI SA DETETOM U RUKAMA, majka je dala za 120.000 evra

Autor: Espreso, Republika

Svet

18.09.2020

07:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ljubo Seferović je kupio, odnosno na ime dobijanja pristanka za zaključenje prisilnog braka isplatio novčani iznos od 120.000 dinara majci za njenu kćerku.

RepublikaFoto: pixabay.com
Policija (Ilustracija)

Osumnjičeni Seferović, koji je javnosti mnogo poznatiji kao optuženi u slučaju koji se vodio za smrt Sarajlije Dženana Memića i u kojem je oslobođen krivice, u novom slučaju trgovine decom u Srpskoj tereti se da je kupio odnosno na ime dobijanja pristanka za zaključenje prisilnog braka isplatio novčani iznos od 120.000 dinara majci za njenu maloletnu devojčicu (15).

Osim Seferovića, za teško krivično delo prijavljena je i Almasa Suljemanović, majka maloletne devojčice, kojoj je novac za prodaju ćerke isplaćen.

Portal Srpskainfo je još u martu ove godine pisao o ovom slučaju, nakon što je tokom redovne policijske akcije protiv prosjačenja na ulicama Banjaluke pronađena maloletnica s bebom.

Četiri meseca kasnije, MUP Republike Srpske podneo je izveštaj Republičkom javnom tužilaštvu zbog krivičnog dela trgovina decom protiv Ljube Seferovića iz Sarajeva, njegovog sina Jasmina, i Almase Suljemanović iz Mostara, majke maloletne devojčice, koja je prodana za 120.000 dinara.

 
Prema navodima iz izveštaja, osumnjičeni su u periodu od od decembra 2018. do februara ove godine, kada je slučaj otkriven, na području Banjaluke izvršili krivično delo “trgovina decom”.

– Ljubo Seferović je kupio, odnosno na ime dobijanja pristanka za zaključenje prisilnog braka isplatio novčani iznos od 120.000 dinara majci za njenu kćerku. Majka devojčice Almasa Sulejmanović sumnjiči se da je dala pristanak za zaključenje prisilnog braka i da je prodala svoju kćerku za novčani iznos od 120.000 dinara – naveo je izvor iz istrage.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading