NEPOŽELJAN: Stanivuković PROTERAN iz Crne Gore na GODINU DANA!

Autor: Tanjug, Republika

Svet

30.08.2020

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslanik Narodne skupštine Republike Srpske (RS) Draško Stanivuković pušten je u subotu uveče na slobodu iz policijske stanice i tvrdi da je proteran iz Crne Gore, uz dodatnu zabranu ulaska u zemlju na 12 meseci.

RepublikaFoto: facebooki.com/Draško Stanivuković
Draško Stanivuković

- Upravo sam pušten iz policijske stanice i moram da napustim Crnu Goru kroz sat vremena uz pratnju policije i zabranjen mi je ulazak u narednih godinu dana - napisao je Stanivuković na svom Fejsbuk profilu.

Stanivuković je priveden sinoć u Crnoj Gori, a nakon što je član PDP-a iz Banje Luke učestvovao u petak na litiji u Nikšiću.

Njegova partija PDP zatražila je diplomatsku reakciju ambasadora Crne Gore u BiH i zaštitu Stanivukovića kao državljanina BiH i entitetskog narodnog poslanika, prenosi bosanski portal klix.

Takođe, očekuju diplomatsku reakciju predsednika Narodne skupštine RS Nedeljka Čubrilovića i člana Predsedništva BiH Milorada Dodika.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading